Over ons

LET OP!!! GeWoon Janette is vanaf 20 mei 2020 tot en met 2 juni gesloten ivm vakantie! Woensdag 3 Juni 2020 staan wij weer voor u klaar!

Openingsdagen Woensdag Donderdag Vrijdag en Zaterdag!

Na jarenlange ervaring in de interieurbranche werd het in Oktober 2017 maar eens tijd om voor mijzelf te gaan beginnen. Mijn naam is Janette Heijkamp eigenaresse van GeWoon Janette in Enter. In de winkel kunt u van alles vinden er worden accessoires, gifts en fashion voor alle leeftijden verkocht, maar natuurlijk bent u voor Interieuradvies of inspiratie aan het goede adres. Ik richt hele huizen in van top tot teen! Ik kom dus graag even bij u thuis om u daarna van een mooi moodboard te voorzien! Dan werk ik die graag voor u uit zodat u dan een beeld krijgt van hoe uw interieur er ook uit zou kunnen zien!! Naast alle woonaccessoires verkopen wij dus ook groot meubelen zoals banken kasten en tafels. Ook kunnen wij u voorzien van muurverf, behang, gordijnen en vloeren. Wij hebben voor in de winkel een mode afdeling voor dames, voor heren hebben wij mooie leren tassen, armbanden en heerlijke geuren! Verder wisselt onze collectie geregeld en kunt u ook het een en ander op onze webshop vinden! Wij hebben van sommige producten geen grote voorraad omdat wij vaak wisselen van collectie. Bent u naar iets speciaals op zoek of heeft u elders iets gezien, stuur een foto en dan gaan we op zoek naar dat product!! Dus bestel snel of kom gezellig in de winkel. In Enter zijn nog veel meer mooie winkels waar u zich echt een heerlijke dag kunt vermaken. Wij zijn altijd bezig om leuke nieuwe merken aan ons assortiment toe te voegen. Ook willen we in de toekomst bezig gaan met leuke workshops en DIY ideeën voor iedereen. Volg ons op Facebook en Instagram, zo komt alles voorbij en mist u niets!

De winkel is gevestigd aan de Rijssenseweg 14A te Enter. Ik hoop u te ontmoeten en  kan ik u een kopje koffie of thee aanbieden!!

Heel veel liefs,

Janette Heijkamp